Симон Петлюра - методичні рекомендації

 22 травня 2019 року виповнилось 140 років від дня народження Головного отамана військ і флоту УНР, Голови Директорії УНР Симона Петлюри. Український інститут національної пам’яті підготував методичні рекомендації «ФРОНТ-МАN УНР» до відзначення 140-річчя від дня народження Симона Петлюри – політика, державного та громадського діяча, публіциста. 
Вагомим елементом історичної освіти, дієвим чинником у вихованні патріотизму та підвищення інтересу до історії України в учнів і студентів є вивчення життя та діяльності Симона Петлюри. Матеріали Українського інститут національної пам’яті до змістового наповнення уроків і тематичних заходів, присвячених Голові Директорії УНР та Головному отаманові військ і флоту УНР, представляють його як лідера українського державотворення, організатора українського війська, діяча, котрий став символом українського національно-визвольного руху.

Тут можна знайти 20 цікавих фактів про Симона Петлюру, як описують  видатні сучасники Голову Директорії УНР. Також варто звернути увагу на методичні рекомендації до ділової гри “Музейний конструктор”, де учні, студенти можуть розкрити свій науково-дослідницький потенціал, а також обрати роль, яка йому до снаги: режисер, хранитель історії, піарник, екскурсовод та ін.




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Дебальцеве - як це було